www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLER'DEN İÇ TRANSFER ATAĞI

GENÇLER

Bölgesel Amatör Lig temsilcimi Gençlergücü Spor Kulübü, geçtiğimiz yıl takımın ligde kalmasında pay sahibi olan Tobby ve Aykut ile anlaşmaya vardı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimi Gençlergücü Spor Kulübü, geçtiğimiz yıl takımın ligde kalmasında pay sahibi olan Tobby ve Aykut ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz gün kulüp yöneticileri ile masaya oturan 2 oyuncu karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladılar.

 

BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Sedat Öpçiner, “Geçen sezon sergiledikleri performans ile takımımızın lig de kalmasında emeği olan Aykut ve Tobby ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Öncelikle bu anlaşmanın camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni sezon için Teknik Sorumlumuz Erol Arslan tarafından kalması istenen bu kardeşlerimizden yeni sezonda da beklentimiz fazla. Yaptığımız diğer transferler ile birlikte oldukça iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz” dedi. Öpçiner, yeni sezon öncesi hazırlık dönemini iyi geçirerek yeni sezonda başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek sözlerini noktaladı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19